fbpx

Institutioner/offentlige kunder

Uanset om I er en privatejet eller offentlig institution er vi i stand til at varetage vinduespudsningen for jer. Vi har blandt andet erfaring med at servicere skoler, hospitaler, botilbud, boligselskaber og lignende – kontakt os og få et tilbud på den opgave I ønsker løst.

 

Kontakt os i dag

Det er let at få rene vinduer

Send en besked via denne sektions kontaktformular, så kontakter vi jer for at drøfte hvad jeres ønsker er og hvad vi kan anbefale ud fra disse.
Generelt set sammensættes alle aftaler af nedenstående tre elementer.

Fast aftale

Både udvendig og indvendig pudsning kan lægges i faste rammer, så vi styrer hvornår det er tid til pudsning igen, helt uden at I skal gøre noget aktivt.

Tillægsopgaver

Skulle I ønske et tillæg til den faste aftale ringer I naturligvis bare. Tillægsaftaler kan både laves på timepris eller som fast tilbud.

Specialopgaver

Specialopgaver er opgaver som kun skal udføres en enkelt gang. Her kan for eksempel være tale om pudsning efter renovering eller byggeri, eller afrensning efter hærværk.

Samarbejde med respekt

Når vi samarbejde med jeres institution gør vi det med respekt for både de mennesker der benytter institutionen og de mennesker der arbejder der. Gensidig respekt er essentielt for at alle kan finde sig godt tilpas med aftalen.

Vi tilpasser aftale til det I har behov for og leverer en kvalitetsorienteret vare med respekt for at institutionens penge bruges bedst på dem der er jeres primære målgruppe.

Samarbejdes der med det offentlige opkræver vi naturligvis via EAN nummer.

+45 51 606 404

Kontakt os for at få en snak om mulighederne